Menu

SELSKABSMENU EFTER ÅRSTIDEN

Husets velkomst
Sprøde snacks m/ lette bobler
4 retters middag efter sæson eller buffetanretning
Vin, øl & vand ad libitum i 7 timer
Kaffe/the ad libitum m/ petitfour inkl. avec
Natmad

7 timers arrangement som beskrevet: (Der pålægges kr. 250,- pr. kuvert til lokaleleje, inkl. rengøring & energiforbrug)

PRIS PR. PERSON 1.295,-

INFORMATION

Der anbefales gerne andre vine efter valg af menu

Tilkøb specialøl 3 varianter pr. pers. kr. 80,-

Longdrink Bar med min. 4 varianter –
4 timer i forlængelse af middagen pr. pers. kr. 250,-

Cocktail Bar med min. 4 varianter –
4 timer i forlængelse af middagen pr. pers. kr. 399,-

Tillæg for vegetar, vegansk, gluten- og lactosefri
samt allegener pr. pers. kr. 50,-

Børn under 10 år er ½ pris på maden

Ved sluttidspunkt efter kl. 01.00 tillægges kr. 1.500,- pr. påbegyndt time – dog senest kl. 03.00 og drikkevarer afregnes efter forbrug. Dette aftales på aftenen senest 2 timer før sluttid.

Tallerkenanrettet april - juni

FORRET
Dampet hvide asparges m/ rømørejer,
luftig hollandaise & urter

MELLEMRET
Skiver af Grambogård skinke
m/ cornichons & salt mandler

HOVEDRET
Skiver af kalve mørbrad fra Grambogård
m/ gulerodspure
Let sauté af rødder & asparges
Pommes anna
Sky sauce

DESSERT
Blåbær pocheret pære vendt i let crunch
m/ creme anglaise & friske bær

NATMAD – VÆLG MELLEM
Lav selv hotdogs m/ det hele
Mini pizza m/ rucola & dressing
Croissant m/ hønsesalat, bacon & karse

Tallerkenanrettet juli - september

FORRET
Røget rødbede laks, saltet agurk,
pisket luftig creme fraiche, rogn & urter

MELLEMRET
Okse salami med blåbær & krystalost
m/ blommechutney & salt mandler

HOVEDRET
Duet af kalv – skiver af kalvefilet & braiseret tykkam i
sprød krokette fra Grambogård
Selleripure, sauté af årstidens grønt,
Pommes anna
Sky sauce

DESSERT
Citrontærte – sprød mørdej, lemon curd,
italiensk marengs, råmarineret bær m/ is

NATMAD – VÆLG MELLEM
Lav selv hotdogs m/ det hele
Mini pizza m/ rucola & dressing
Croissant m/ hønsesalat, bacon & karse

Buffetanretning #1

FORRET
Kyllingesouffle af Hopballe Mølle kylling
m/ estragonmayo & urter
Carpaccio af okseinderlår m/ pesto, pinjekerner & rucola
Røget lange på bund af frisk & spæde salaterm/ rygeost & purløgs creme

HOVEDRET
Presa af tunggris fra Dyrbar
Friteret kroketter m/ kalvebrisler fra Dyrbar
Grillet luksus pølser med ramsløg
Pommes anna med timian
Melon salat m/ feta & ristet græskarkerner
Grønt sauté af rodfrugter & grønne asparges
Sky sauce

DESSERT
Vanilje panna cotta m/ jordbær gele
Citrontærte m/ lemon curd & marengs
Tallegio ost m/ nødder, abrikos & kiks

NATMAD – VÆLG MELLEM
Lav selv hotdogs m/ det hele
Mini pizza m/ rucola & dressing
Croissant m/ hønsesalat, bacon & karse

Buffetanretning #2

FORRET
Sprængt kalkun m/ salte mandler & urtemayo
Krebsehalesalat m/ asparges, cornichoner & urter
Røget hellefisk på bund af salat m/ rygeost creme

HOVEDRET
Skiver af kalvefilet fra Grambogård
Friteret kylling
Grillet luksus pølser
Ristede petit kartofler m/ smør & persille
Mild peber sauce m/ madagaskar pebercorn
Grøn sauté af rodfrugter & grønne asparges
Tomat salat m/ basilikum, mozzarella & rødløg

DESSERT
Valnøddetærte m/ vaniljecreme
Passionsfrugt fromage m/ marineret frugter
Brie de meaux m/ nødder, druer & kiks

NATMAD – VÆLG MELLEM
Lav selv hotdogs m/ det hele
Mini pizza m/ rucola & dressing
Croissant m/ hønsesalat, bacon & karse

Til den lette sult

Når den lille sult begynder at melde sig efter kirken.

MINI SMØRREBRØD & MINI HAPSER

Vælg 4 stk 100,-

Æg & rejer m/ mayo & karse
Kartoffelmad m/ persillemayo & bacon
Butterdejsskal m/ hønsesalat & bacon
Bagt tærtebund m/ varmrøget laksemousse
Roastbeef m/ relish og peberrod
Paneret rødspætte m/ remoulade & citron
Fiskefrikadelle m/ remoulade & citron
Tatar på puffet pappadum

ELLER SMÅ 1/4 SANDWICHES MED ASSORTERET FYLD

79,-

Hønsesalat
Skinke & ost
Spansk salami & pesto
Æggesalat
Vegetar
Avocado & tomat
Tomatmad m/ æggestand
Kartoffelmad m/ purløg & chips
Andre efter forespørgsel